Hold Me Closer е завръщането на Бритни Спиърс на музикалната сцена

...
Hold Me Closer е завръщането на Бритни Спиърс на музикалната сцена
Коментари Харесай

Бритни Спиърс се завърна на сцената, а феновете й са щастливи

Hold Me Closer е завръщането на Бритни Спиърс на музикалната сцена след години безмълвие и тежки каузи за настойничество.

Дуетът й с Елтън Джон дава нов живот на хита . Часове откакто беше пуснат онлайн, сингълът оглави продажбите в iTunes в над 40 страни. 
 Цар Борис III беше отпред на страната в съдбоносни времена 28 авг 2022 | Днес се навършват 79 години от гибелта на цар Борис III. Последният настоящ български монарх издъхна на 49 години...
Съдебната борба на певицата против татко й  Джейми Спиърс,  нейния някогашен бизнес управител и компанията Tri Star Sports & Entertainment Group продължава.

Спиърс твърди,  че татко й и Tri Star Sports & Entertainment Group са се възползвали от нейните финанси по време на интервала на настойничество. И до момента в който юристът на Спиърс Матю Розенгарт продължава битката в правосъдната зала, певицата се любува на ” свободата ” си и новата си обич, довела до  брак със Сам Асгари .

Заета е с работа по планове по собствен избор, в това число огромна договорка за книга и записи в студио с  Елтън Джон. След излизането на дуетната песен HoldMe Closer движението #FreeBritney , което поддържаше поп звездата в правосъдната й борба с татко й, в този момент започва хаштага #JusticeForBritney.

 
               

Hold Me Closer сигурно ще бъде голям шлагер. Освен че Спиърс е един от най-продаваните актьори на всички времена, публичният интерес към развиването на правосъдните каузи, които води, е го
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР